От престараване да изкара обвиняемите от Тад груп виновни, специализираната прокуратура

...
От престараване да изкара обвиняемите от Тад груп виновни, специализираната прокуратура
Коментари Харесай

Гигантски гаф на Прокуратурата: Публикува ЕГН-тата на Борисов, Цацаров и Пеевски

От престараване да изкара обвинените от " Тад груп " отговорни, профилираната прокуратура позволи великански гаф - разгласява ЕГН-тата на премиера Бойко Борисов, основния прокурор Сотир Цацаров и депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, пише ClubZ.

``
реклама

 



 

Снимката, на която те попадат, беше разпратена с още 12 файла с доказателства и снимки до десетки медии с изказванието, че от файловете са заличени всички персонални данни, обстоятелства и условия, които съгласно държавното обвиняване биха навредили ползите на трети страни, както и нецензурни думи и изрази.

Оказа се обаче, че не е по този начин и персоналните данни станаха обществено притежание. После данните бяха изтрити от уеб страницата на прокуратурата, само че по този начин или другояче те към този момент са разпратени до медиите.

Освен това спецпрокуратурата разпрати и личнитеданни на прокурори и следователи. В старанието си да потвърди виновността на упрекнатите, прокуратурата разгласява файл със заличени данни, който обаче може да бъде открит онлайн и съдържа ЕГН на 2099 прокурори и следователи. Вече над 50 медии разполагат с  личните данни на прокурорите и следователите.  

Малко по-късно спецпрокуратурата уведоми медиите за друга своя неточност, че стачкува мярката за неотклонение " парична гаранция " само на притежателя на " ТАД Груп " Иван Тодоров, не и на другите двама упрекнати, както заяви по-рано.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР